Chiropractie in Amsterdam

Wie op zoek is naar een chiropractor Amsterdam kan terecht bij Dr. Brian Riggs van Centrum voor Chiropractie. Chiropractie is een behandelwijze die, d.m.v. het corrigeren van de wervelkolom, mogelijke blokkades in ons lichaam opheft. Hierbij is het belangrijk om weten dat chiropractie gebruik maakt van de aangeboren intelligentie van ons lichaam dat tijdens een genezingsproces in staat is om alles zelf terug in balans te brengen.

Wanneer u klachten ervaart als carpaal tunnel syndroom, ischias, RSI, sportblessures, tenniselleboog, hernia, migraine, rugpijn, stenose, whiplash, hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn en meer, kunt u contact opnemen met Centrum voor Chiropractie voor een eerste consult.

HOE VERLOOPT EEN EERSTE CONSULT?

Niet enkel de klacht wegnemen is het uitgangspunt van de praktijk, ook de oorzaak kan worden vastgesteld en dit is belangrijk om alle mogelijke klachten, veroorzaakt door de disbalans, te kunnen verhelpen.
Bij het eerste consult worden uw klachten bij Centrum voor Chiropractie van naderbij bekeken. U ondergaat eerst een (radiatievrije) MyoVision scan; dit meet de spanning in het spierstelsel rondom de wervelkolom. Aansluitend krijgt u een intakegesprek met de dokter, daarna voert hij enkele spiertesten uit en maakt hij de eerste correcties aan de wervelkolom. Naderhand krijgt u de uitleg en het advies.

CONTACT OPNEMEN MET CHIROPRACTIE IN AMSTERDAM

Centrum voor Chiropractie Amsterdam contacteren is vrij eenvoudig. U kunt deze telefonisch bereiken op nummer 020 – 625 7441. Zo kunt u direct een afspraak inplannen op een voor u geschikt tijdstip.

De site van Centrum voor Chiropractie Amsterdam biedt veel informatie. Wanneer u reeds bekend bent met chiropractie en graag direct een afspraak wilt maken, dan kunt u dat rechtstreeks via de site doen. Alles wat u hoeft te doen is het afspraakformulier aan de rechterkant van de site invullen. Dit doet u door uw naam, telefoonnummer, e-mail en datum van uw voorkeur in te vullen in de daartoe bestemde vakjes. Centrum voor Chiropractie zal u zo spoedig mogelijk terugbellen of mailen.

Eerst meer informatie nodig? Gebruik het contactformulier

Centrum voor Chiropractie Amsterdam contacteren kan ook via het contactformulier dat u via deze link vindt:

http://chiropractie-amsterdam.nl/contact/

Dit formulier invullen gaat vrij eenvoudig. U vult uw naam en uw e-mail in op de daartoe bestemde vakken. Verder vindt u ook een vak waarin u een onderwerp naar keuze kunt invullen. Nadien vindt u het berichten vak waarin u uw bericht kunt schrijven voor de praktijk Chiropractie in Amsterdam. Wanneer u niet zeker bent of u al dan niet bij de praktijk terecht kunt, kunt u via een bericht meer informatie opvragen.

Goede zithouding

Door gebruik van een goede zithouding kun je voorkomen dat je bij de chiropractor terecht komt. Met een wigkussen creëer je een goede zithouding. De ergonomische zitkussens van vipermedical.nl krijg je geen last van je rug.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.