Schoonmaak Utrecht

Wie op zoek is naar een schoonmaakbedrijf kiest in de eerste plaats voor kwaliteit. Op een stevige tweede plaats komt de nabijheid van het bedrijf. Wie schoonmaakbedrijf Utrecht denkt, doet er goed aan om eens aan All Clean te denken. All Clean is al vanaf 1988 actief in Utrecht en biedt het beste op het gebied van schoonmaak te Utrecht.

Zowel zakelijk als particulier

Schoonmaakbedrijf Utrecht, dat kan verschillende dingen inhouden. De term op zich kan vele ladingen dekken. Daarom geven wij graag een overzicht van welke diensten u van dit schoonmaakbedrijf Utrecht mag verwachten. All Clean is zowel voor zakelijke als particuliere schoonmaak te contacteren. Daarnaast is deze firma met meer dan 25 jaar ervaring actief op het gebied van glazenwassen, gevelreiniging en vloeronderhoud.

Zakelijk schoonmaakbedrijf Utrecht

Wie in de regio Utrecht op zoek is naar een zakelijk schoonmaakbedrijf, kan All Clean contacteren om de volgende werken te laten uitvoeren: de schoonmaak van kantoren of bedrijfspanden. All Clean zorgt er trouwens voor dat de uitgestuurde medewerkers altijd enige affiniteit hebben met u branche. Op die manier zorgt het Utrechtse bedrijf altijd voor een perfecte zakelijke match. Dankzij het gebruik van tijdsregistratie weten wij trouwens altijd waar en wanneer ons personeel aanwezig is.

Particulier schoonmaakbedrijf Utrecht

Ook als particulier hebt u soms nood aan meer dan een gewone poetskracht. Grotere werken bij particulieren laat u het best uitvoeren door een ervaren en gecertificeerd bedrijf zoals All Clean. Hierbij staat All Clean vooral in voor glazenwassen en gevelreiniging. Dit zijn taken die omwille van de aard ervan niet gedaan mogen worden door een reguliere poetskracht. Bovendien kunt u er bij All Clean zeker van zijn dat alle personeelsleden beschikken over een bewijs van goed gedrag.

Glazenwassen met de grote middelen

Bij glazenwassen wordt vaak gedacht aan ladders en een heleboel acrobatie. All Clean biedt ook deze ouderwetse dienst aan, maar maakt los daarvan ook gebruik van moderne technieken zoals Telewash of glazenwassen met een hoogtewerker. Zo werkt dit schoonmaakbedrijf in Utrecht met middelen die zowel ecologisch verantwoord als veilig zijn volgens de Nederlandse Arbowet.

Schoonmaakbedrijf Utrecht voor vloeronderhoud

Vloeronderhoud is geen sinecure. Iedere ondergrond heeft trouwens behoefte aan een andere behandeling. All Clean schoonmaakbedrijf Utrecht is gespecialiseerd in de volgende technieken: het onderhoud van houten vloeren, het onderhoud van linoleum, tapijt reinigen en onderhoud van vloeren uit natuursteen.

All Clean is een schoonmaakbedrijf Utrecht dat van alle markten thuis is. Dit bedrijf is gecertificeerd en voert een personeelsbeleid met oog voor degelijkheid en diversiteit.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.